Medlem i IK Vista Friidrott/orientering/skidor

Välkommen som medlem i IK Vista friidrott/orientering/skidor.

Som aktiv medlem får man bland annat delta under friidrottsträningarna och betalar för detta ingen träningsavgift. Man måste dock bli medlem i IK Vista och ansöker om detta på Medlemsansökan . Vi vill även att ni föräldrar till barn som är aktiva i friidrotten fyller i anmälan på Anmälan till IK Vista friidrott .

Vad förväntar vi oss av dig som aktiv medlem?

Som aktiv medlem har man en hel del förmåner (se medlemsvillkor på länken nedan) men också en del plikter.

Vi förväntar oss att aktiv medlem eller målsman till aktiv medlem(barn/ungdom) ställer upp och hjälper till vid något av klubbens arrangemang. Exempel på dessa arrangemang är följande:

  • Städdagar på Vistavallen
  • Städdagar på våra motionsspår
  • Tipsrunda med fika på Vistavallen
  • Äppleloppet som går av stapeln på hösten.
  • Landsjön Runt som alltid äger rum sista söndagen i april. Aktiva under säsongen 2022 hjälper till vid Landsjön runt 2023.

Scheman kommer mailas ut där ni är uppsatta på en uppgift. Om ni inte kan vid det tillfället ansvarar ni för att byta med någon annan eller hitta en ersättare.

Kläder

Som medlem har man även möjlighet att köpa våra snygga friidrottskläder. För att få de rabatterade priserna klicka på logga in. Välj registrera dig om du inte har konto hos Intersport. Länken till webshopen har du här:                                https://team.intersport.se/ik-vista-friidrott

Medlemsvillkor

För övriga medlemsförmåner och plikter kan ni läsa medlemsvillkoren nedan.

Medlemsvillkor